Hængehule stativ

En hængehule er et skønt fristed i haven, i stuen eller på børneværelset, men der er ikke meget ved en hængehule hvis man ikke har noget at hænge den op i.

Med nogle hængehuler kommer der et ophæng til f.eks. loftet, mens du kan klare ophængningen i haven hvis du har noget solidt reb og et træ med en god gren at hænge ting i. Har du hverken eller, så kan man købe et hængehule stativ til ophængning af både hængestole og hængehuler.

Her på siden kan du se et par stativer du kan bruge til at hænge din hængehule op med. Et hængehule stativ giver dig også mulighed for at hænge hulen op uanset hvor du gerne vil have den hængt op, og efterlader ikke et grimt hul i loftet indendørs når du gerne vil flytte hængehulen til en ny lokation.

Det vigtigste at være opmærksom på, er at stativet er højt nok til at du kan hænge din hule i det. Der er altid angivet en minimum frihøjde for en hængehule, og du skal være sikker på at det stativ du køber har minimum den højde. De stativer du finder herunder passer til de fleste hængehuler.

La Siesta pulverlakeret sort hængehule stativ

Dette hængehule stativ kan bruges til både hængestole og hængehuler. Det er lavet i solidt pulverlakeret stål, der gør at det føles lækkert og ser pænt ud når man har det stående i sit hjem.

Det kan indstilles i højden og har en højde på mellem 200-240 cm. Det har en bæreevne på 130 kg, hvilket svare til 1 voksen eller 2-3 børn. Det kræver en plads på minimum 130×115 cm og kan placeres både indendørs og udendørs.

Pris: 1.740,00 1.548,95 kr.

Calma Nature FSC certificeret stativ til hængehule i træ

Dette stativ til både hængehuler og hængestole er lavet i lækkert FSC certificeret lærketræ og kommer altså fra bæredygtigt skovbrug. Det giver et endnu mere elegant look og egner sig i særdeleshed godt til at stå på en overdækket terrasse eller indendørs.

Det kan desværre ikke indstilles i højden, men har en højde på 222 cm. Det kan ydermere klare en vægt på op til 160 kg og kan tåle at stå både indendørs og udendørs. Du skal sørge for at have et område det kan stå i, da standfladen kræver 130×115 cm i plads.

Pris: 2.699,00 2.078,95 kr.